2020-07-25 08:06:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bak - A hangulata remek, és elégedett az elért eredményekkel

Napi horoszkóp július 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold a Szűz jegyében jár. Egy kellemetlen szituáció kissé kedvét szegi, úgy érzi, mást kapott, mint amit ígértek. Tisztázza a helyzetet, ne magában mérgelődjön! Délután viszont jó hírt kaphat.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Ma feltűnik a színen egy régi ellenfele, és ön egyszerűen képtelen úrrá lenni az érzelmein. Kilátástalan vitába lehetőleg ne keveredjen, inkább próbálja meg elengedni a dolgot, azzal többre jut.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Sok apró feladattal szembesül a nap folyamán, amelyek mind megoldásra várnak, mégpedig azonnal... Délutánra eltűnnek a gondok és élvezheti családja vagy barátai társaságát. Menjenek el egy uszodába, vagy strandolni!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy nagyobb kiadás miatt bosszankodik. Szerencsére kisebb a baj, mint gondolná, kár emiatt aggodalmaskodnia. Hagyja, hogy a párja felvidítsa!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Valami fontos családi esemény van ezen a napon, önnek azonban semmi kedve a társasághoz. Fölösleges kibúvót keresni, tudja jól, hogy erről az eseményről nem maradhat távol. Higgye el, végül remekül fog szórakozni!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A Hold az ön jegyén halad keresztül. Elfoglalja magát apró-cseprő dolgokkal, csakhogy elkerülje a társával való komoly beszélgetést, pedig közös gondjukat csak sok-sok együttérzéssel és kompromisszummal oldhatják meg.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Nehezére esik most a párjára koncentrálnia, pedig ő igencsak igényelné a figyelmét. Tegye meg a kedvéért, hogy ma lemond a zajos társaságról, és időt szán a másikra. Szüksége van az ön okos tanácsaira!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Érdekes társaságba csöppen. Tegye félre az előítéleteit, pillanatnyi benyomások alapján ne mondjon negatív véleményt, mert bizony ön is tévedhet! Ha sikerül feloldódnia, még új barátokra is lelhet.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Szűz-hold nem kedvez önnek. Bár általában nagyvonalú másokkal, most különösen idegesíti, ha a másik viszont nem az, és mindenbe beleköt… A párja akadékoskodása pedig egyenesen feldühíti. Próbálja meg megőrizni a türelmét!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Bár hétvége van, ön szeretne aktívan kikapcsolódni, és örül, ha közben mégiscsak van valami haszna is a tevékenységének. Ha van kertje, ma azt teszi rendbe, vagy a nagytakarításnak lát neki. A hangulata remek, és elégedett a végeredménnyel.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A Holdnak köszönhetően ösztönösen ráérez majd a környezete igényeire, és kiválóan érzi majd magát a társasági összejöveteleken, vagy egy születésnapi partin - de ne most tegyen személyesebbé egy szakmai kapcsolatot!


Halak: II. 19. - III. 20.

A Hold ma már a Szűz jegyében található - gyakorlati feladatok legyenek a napi tervben. Este viszont kapcsolódjon ki, menjen el vacsorázni a barátaival. A Hold a Szűz jegyében nagyon precíz, hagyjon magának mindenhez elegendő időt, és csináljon mindent élvezettel, nehogy a sietségben lemaradjon pár fontos dologról.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: